Retourneren

Je hebt na ontvangst van de bestelling 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen. Als je een product retour wilt sturen, dan kost dat slechts 5,00. Dit bedrag wordt dan in gehouden tijdens de terug betaling van de bestelling. Je geld is normaal gesproken binnen 5 dagen teruggestort. Je krijgt de verzendlabel na het aanmelden van je retour in je mail box. Klik hier om je retourzending aan te melden.
Als je 2 of meer producten hebt besteld en na het terugsturen één of meer producten thuis houdt, is retourneren gratis.

Ruilen
Heb je iets besteld, maar is de maat niet goed, of wil je toch liever een ander artikel? Dan kun je er voor kiezen om je bestelling gratis te ruilen.
Afgeprijsde artikelen zijn te ruilen voor slechts 5,00.

Dat werkt als volgt: Via het retour portaal kun je aangeven waarom je wilt ruilen en wat je terug gestuurd wilt krijgen. Zodra we je terug gestuurde bestelling goed hebben ontvangen sturen we het nieuwe artikel naar je op.

Verzenden

De standaard verzending is bij ons gratis binnen Nederland en België en wordt verstuurd via DHL of PostNL. Avondlevering bedraagt enkel 2,49 en wordt verzonden via PostNL. 

Kies je voor avondlevering? Dan wordt je pakketje de volgende dag in de avond bezorgd.

Bestellingen geplaatst voor 17:00 op maandag t/m vrijdag zijn de volgende dag gratis in huis. Bestellingen die geplaatst zijn op zaterdag of zondag zijn dinsdag in huis.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de klantenservice pagina. We proberen dan het bezorgadres nog voor je te wijzigen.

Shopping bag 0
Gebruik code New123 voor 15% korting.
Bedankt voor je aanmelding.